Befutott a King's Man: A kezdetek végső magyar szinkronos előzetese!

A King's Man: A kezdetek legutóbbi angol nyelvű előzetese után végre megérkezett a magyar nyelvű trailer. Az új képsorok láttán legszívesebben már most jegyet váltanánk a filmre, és ha minden jól megy, erre már nem is kell olyan sokat várnunk.

Egyre közeleg a King's Man: A kezdetek című akció-kalandfilm hazai, az új magyar trailer pedig gondoskodik arról, hogy fenntartsa a nézők érdeklődését.

A világszerte rendkívüli népszerűségnek örvendő Kingsman széria előzményfilmjében egészen a huszadik század elejéig utazunk vissza, hogy szemtanúi legyünk a titkos ügynökség születésének. Amikor néhány lángelméjű bűnöző olyan tervet sző, mely milliók halálához vezethet, Oxford hercegére (Ralph Fiennes) és pártfogoltjára, Conradra (Harris Dickonson) hárul a feladat, hogy biztosítsák az emberiség jövőjét, és a világ elkerülje a háborúval járó pusztító katasztrófát.    

Matthew Vaughn (X-Men: Az elsők) új filmjének főszerepeit olyan sztárok alakítják, mint Ralph FiennesStanley TucciCharles DanceDaniel BrühlGemma ArtertonMatthew Goode és Aaron Taylor-Johnson. A forgatókönyvet Matthew VaughnKarl GajdusekDave Gibbons és Mark Millar írta.

Hazai premierdátum: 2020.09.17.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: