A Shop-stop 3 első előzetese minden Kevin Smith-rajongó arcára garantáltan mosolyt fog csalni.

A harmadik Shop-stop film talán még a Jay és Néma Bob Rebootnál is elvetemültebb lesz. Dante (Brian O'Halloran) és Randal (Jeff Anderson) mindenesetre még mindig a pult mögött áll, és még mindig panaszkodik az ott töltött időre.

Amikor azonban Randal szívrohamot kap, elhatározza, hogy átértékeli az életét, és filmet készít a tapasztalatairól és a különcökről, drogdílerekről és naplopókról, akik rendszeresen megfordulnak nála.

Smith vegyíti saját halálközeli szívrohamának élméynét és a karrierjét elindító filmet, miközben újra együtt állt a kamerák elé Jason Mewesszel.

A Shop-stop 2.-ből Rosario Dawson Beckyje és Trevor Fehrman Eliasa is itt van, de Ben Affleck és Justin Long is cameózik egyet.

A Shop-stop 3 az Egyesült Államokban a Fathom Events forgalmazásában kerül bemutatásra, de az Magyarországon egyelőre nincs hivatalos időpont. Az előzetest idelent mutatjuk.

48 Shop-stop 3  (2022)

vígjáték

Dante, Elias, valamint Jay és Néma Bob egy szívrohamot követően Randalt hívja segítségül, hogy készítsenek filmet a kisboltról, amivel minden kezdődött.   több»