Bennfentes tipp: Mind a 13 új sorozat, amit jövő héten streamelhetsz (36. hét, 2023)

Mivel is köszönthetnénk az idei őszt, ha nem néhány nagyszerű sorozattal? Szerencsére a nagyobb streaming szolgáltatók, mint a Netflix, a Disney+ vagy az AppleTV+ is hasonlóképp gondolkoznak. Így, bár még előttünk egy egész hétvége (plusz a mai évnyitók ugyebár), máris dörzsölhetjük a tenyerünket, hiszen jövő héten belecsapunk a jóba! Nem kevesebb mint tizenhárom új sorozatot vagy évadot hoztunk most nektek, amelyek mind jövő héten fognak debütálni. Nehéz lesz eldönteni, melyikre vetődjünk rá elsőnek!

#13

akció | animáció | rövidfilm

Disney+

A sikeres első évad után a Marvel közkedvelt hőse, Groot visszatér, hogy újabb kalandok részese legyen. Kizárólag a Disney+-on. több»

A sikeres első évad után a Marvel közkedvelt hőse, Groot visszatér, hogy újabb kalandok részese legyen. Premier a Disney+-on szeptember 6-án.
#12

dráma | fantasy | romantikus

Netflix

Egy gyászoló nő varázslatos időutazást tesz 1998-ba, ahol találkozik egy férfival, aki kísértetiesen hasonlít elhunyt szerelmére. több»

Egy gyászoló nő varázslatos időutazást tesz 1998-ba, ahol találkozik egy férfival, aki kísértetiesen hasonlít elhunyt szerelmére. Premier a Netflixen szeptember 8-án.
#11

60 Bölcsőrablók  (2023)

(3)

dráma | fantasy

Apple TV+

Egy elrabolt fiú története, akit egy alternatív New Yorkban, egy varázslatos világban próbálnak megtalálni. több»

Egy elrabolt fiú története, akit egy alternatív New Yorkban, egy varázslatos világban próbálnak megtalálni. Premier az AppleTV+-on szeptember 8-án.
#10

58 Lángoló test  (2023)

(5)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

Egy férfi megégett holtteste tűnik fel egy autóban a barcelonai Foix víztározóban. A test Pedroé (José Manuel Poga), aki egy rendőr. Az esemény gyorsan felkelti a közvélemény... több»

Egy férfi megégett holtteste tűnik fel egy autóban a barcelonai Foix víztározóban. A test Pedroé, aki egy rendőr. Az esemény gyorsan felkelti a közvélemény érdeklődését, annál is inkább, mivel a nyomozás során mérgező kapcsolatok, csalás, erőszak és szexuális botrányok hálózata tárul fel, amelyben Pedro és két kollégája érintett: a társa, Rosa és a volt barátja, Albert. Premier a Netflixen szeptember 8-án.
#9

akció | animáció | kaland

Po és a csapat visszatér, és készen állnak elhagyni Kínát, hogy gonosz menyéteket üldözzenek és mágikus fegyverek nyomába eredjenek. több»

Po és a csapat visszatér, és készen állnak elhagyni Kínát, hogy gonosz menyéteket üldözzenek és mágikus fegyverek nyomába eredjenek. Évadpremier a Netflixen valamikor szeptemberben.
#8

akció | animáció | kaland

Netflix

Gamera, az óriásteknős visszatér, hogy megvédje a világot. több»

Új animációs sorozat, amely Gamera, a gigantikus szörny történetét meséli el. Gamera leginkább olyan mint Godzilla, épp csak az a különbség, hogy ő jobban hasonlít egy hatalmas teknősre. Japánban már a '60-as évek óta óriási kultusza van, most új sorozatban ismerkedhetünk meg vele mi is. Premier a Netflixen szeptember 7-én.
#7

dráma | romantikus

Netflix

Mel alkalmazkodik a megváltozott életritmushoz, Jack azon dolgozik, hogy gyarapítsa üzletét, a város pedig új fenyegetésekkel néz szembe, amikor Virgin Riverben titkok kezdenek... több»

Mel alkalmazkodik a megváltozott életritmushoz, Jack azon dolgozik, hogy gyarapítsa üzletét, a város pedig új fenyegetésekkel néz szembe, amikor Virgin Riverben titkok kezdenek felszínre kerülni. Évadpermier szeptember 7-én a Netflixen.
#6

76 Drága gyermek  (2023)

(15)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Egy rejtélyes nő szökése a kínzó fogságból a nyomozókat egy 13 évvel korábbi, megoldatlanul maradt eltűnés sötét igazsága felé tereli. több»

Lena teljes elszigeteltségben él egy nagyon biztonságos otthonban két gyermekével, Hannah-val és Jonathannal. Az egész életüket pontosan megírt menetrend szerint élik. Amint a titokzatos férfi belép a szobába, sorba állnak, hogy mutassák a kezüket. Mindent megtesznek, amit mond. Végül Lenának sikerül megszöknie, egy majdnem végzetes autóbaleset után Hannah kíséretében kórházba kerül, így a nyomozók egy tizenhárom évvel korábbi eltűnési eset megoldására bukkanhatnak. Premier a Netflixen szeptember 7-én.
#5

dráma | krimi

Disney+

A történet nyolc évvel azután folytatódik, hogy Givens elhagyta Kentuckyt. Most Miamiban él, és próbálja idejét megosztani családja és munkája között. Egy véletlen... több»

A történet nyolc évvel azután folytatódik, hogy Givens elhagyta Kentuckyt. Most Miamiban él, és próbálja idejét megosztani családja és munkája között. Egy véletlen találkozás miatt Detroitba keveredik, ahol a sors keze által találkozik Clement Mansell-lel, akit csak az oklahomai vademberként ismernek - és már több alkalommal megmenekült a törvény elől. Premier a Disney+-on szeptember 6-án.
#4

60 Hírhedt csaj  (2023)

(1)

dráma | zenés

Netflix

Egy 17 éves lány, aki roma gyökerei és barátai tanácsa között vergődik, szülei szigorú szabályai ellenére hip-hop zenész akar lenni. több»

Egy 17 éves lány, aki roma gyökerei és barátai tanácsa között vergődik, szülei szigorú szabályai ellenére hip-hop zenész akar lenni. Szerelembe esik és keresi az utat, hogyan válthatja valóra az álmát, ami valószínűleg nagy áldozatokat követel meg tőle. Premier a Netflixen szeptember 6-án.
#3

krimi | vígjáték

Netflix

Suzano egy új rendőrőrsre kerül, ahol rendőrfőnökként kell bizonyítania új csapata előtt. több»

Suzano nem teljesen szándékosan, de sikerrel kézre kerít egy szökésben lévő bűnözőt egy Rio de Janeiróhoz közeli kisvárosban, ezért előléptetik és a nagyvárosba helyezik át. Ott viszont nem fogadják szívesen új kollégái, akik nem hiszik, hogy túl sokáig kitartana köztük. Ideje bizonyítania. Premier a Netflixen szeptember 6-án.
#2

dokumentum

Netflix

Megismerhetjük hat ragadozó történetét, akik különféle tájakon át vándorolnak és vadásznak. több»

Rendező: Vanessa Coates, Will Benson
Szereplők: Tom Hardy
A doku-sorozat a világ legveszélyesebb ragadozóinak életébe enged betekintést. Hogyan élnek, miként vadásznak, mekkora távokat képesek vándorlásuk közben megtenni? Ezekre a kérdésekre mind választ kapunk hat ragadozó vadállat segítségével. Premier a Netflixen szeptember 6-án.
#1

67 69 A sorozat  (2023)

(2)

krimi | thriller | vígjáték

Netflix

Miután egy nő elveszíti a munkáját, rejtélyes csomagot talál a lakása küszöbén, és az élete a feje tetejére áll. több»

Egy sikerfilm sorozat-adaptációja, amelyben egy pénzügyi vállalattól kirúgott nő pénz nélkül tér haza. Az ajtaja előtt azonban egy pénzzel teli doboz várja. Szorult helyzete miatt úgy dönt, hogy megtartja, de ezzel nem kedves emberek célkeresztjébe kerül. Premier a Netflixen szeptember 6-án.