Kate Beckinsale (galériánkban) enyhén szólva is stílusosan ünnepelte 50. születésnapját, a színésznő ennek fényében még Playboy-nyuszi rucit is öltött a követői tiszteletére.

Az erről készült fotót az Instagramon osztotta meg a színésznő, amelyen barátnői, Nina Kate és Gabs Morpeth is láthatók. Beckinsale nem sok mindent bízott a véletlenre, a testhez simuló latex ruha mellé dögös magassarkút vett fel. A fotókon az is látszik, hogy Beckinsale lakását rózsaszín és ezüst lufikkal és virágokkal díszítették fel, persze a torta sem hiányozhatott.

“Megmondom, mi van. Öregedni igazán remek dolog. Köszönöm a szívem legmélyéről a legvarázslatosabb napot, ami tele volt örömmel és szeretettel és kedves, drága barátokkal” - írta a színésznő egy további videó mellett.

A színésznőt korábban többen azzal vádolták, hogy plasztikai beavatkozásnak vetette alá magát, ezt azonban ő teljesen visszautasította.

“Nincs varrás, nincs botox, nincs lézer, nincs orrplasztika, nincs töltőanyag. Valószínűleg kipróbálnám a lézert, de egy kicsit félek. Eddig még nem tettem” - reagált minderre Beckinsale.

 

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kate Beckinsale (@katebeckinsale) által megosztott bejegyzés