Az immáron Golden Globe-díjas Rami Maleknek piszkosul jól állna álmai szerepe, ehhez kétség sem férhet.

A friss Golen Globe-díjas Rami Malek neve az utóbbi időkben nem csak a Bohém rapszódia kapcsán merült fel egyre többször, ugyanis a pletykák arról szólnak, hogy legközelebb már a 25. Bond-film főgonoszaként láthatjuk a filmvásznon.

A Mr. Robot sztárja az ET-nek adott interjújában kommentálta első alkalommal a híresztelést.

"Nagyszerű lenne főgonoszt alakítani a következő James Bond-filmben, az egy újabb álomszerep lenne" - árult el a színész.

Bár a Bohém rapszódiát vegyesen fogadták a kritikusok, a kasszáknál hatalmas sikert aratott, tegnap pedig elnyerte a legjobb drámának járó Golden Globe-ot is, Maleknek pedig minden esélye megvan egy Oscarra is. Az Akadémia aranyszobrával kitüntetett sztár pedig nagyon jó húzónév lehetne Daniel Craig utolsó Bond-mozijához.

Bár örömmel írnánk meg a hivatalos bejelentést, erre, ha egyáltalán sor kerül, minden bizonnyal még várnunk kell. A film rendezője, Cary Fukunaga mindössze csak annyit árult el a  Bond 25 főgonoszáról (vagy azok egyikéről?), hogy örömmel látná viszont a Christoph Waltz által a 007 Spectre-ben játszott Ernst Stavro Blofeld karakterét.

Daniel Craig mellett olyan színészeket láthatunk majd a produkcióban, mint Ralph Fiennes, Naomie HarrisBen WhishawLéa Seydoux és Rory Kinnear.