BRÉKING: Itt a Venom 2 új, szédítő előzetese!

Érett már a friss anyag, most végre itt Venom 2. - Vérontó új előzetese, mely alapján egy elég masszív képregény-adaptációra számíthatunk.

Vadonatúj előzetessel hangol az őszi premierre a Sony. A Venom 2. - Vérontó természetesen a hazai mozikat sem kerüli majd el, és a bemutatóra sem kell már sokat várnunk, ugyanis Tom Hardy folytatásfilmje, melynek forgatókönyvének megírásából is igen aktívan kivette a részét, szeptemberben debütál itthon. A trailer alapján nem változtattak sokat a bevált recepten, legalábbis az akció, a látvány és a humor tekintetében egész biztosan nem. 

A szuperhősfilmet Andy Serkis (Maugli - A dzsungel legendája, Lélegzetvétel) rendezi, a sikervárományos produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Tom HardyWoody HarrelsonMichelle WilliamsStephen GrahamNaomie HarrisReid Scott és Michelle Greenidge.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

akció | horror | kaland | sci-fi | thriller

Ahogy Cletus Kasady megígérte, ha kiszabadul, akkor bizony lesz egy kis "vérontás". Így csak idő kérdése, hogy Venom új ellenséggel találja szemben magát. Eltelt némi idő... több»