BRÉKING: James Cameron új Terminator trilógiát készít!

A franchise atyja visszatér az alapokhoz, és új trilógiát tervez a Terminátorhoz.

James Cameron (Avatar, Titanic) új Terminátor-trilógiát tervez, árulta el a News.com.au-nak adott friss interjújában. Mivel a Terminator Genisys megbukott, így új lehetőség nyílt arra, hogy az alapjaitól indítsa újra a szériát.

"A kérdés az, hogy vajon a Terminator lefutotta-e már a magáét, vagy fel lehet frissíteni? Már tárgyalok David Ellisonnal (ő a franchise jogainak jelenlegi birtokosa), a jelenlegi tervek szerint három részben tervezzük megújítani a franchise-t."   

Cameron, akihez 2019-ben kerülnek vissza a jogok már korábban is elmondta, hogy új Terminator-filmterven dolgozik, melyben Arnold Schwarzenegger is visszatérne. Arról azonban jelenleg nincsenek információk, hogy vajon milyen szerepet szán az ikonikus színész-testépítő-politikus számára a teljes trilógiában.

Cameron az eredeti film jogait 1 dollárért adta el Gale Anne Hurd producernek azzal a feltétellel, hogy ő rendezheti meg a produkciót Schwarzenegger főszereplésével. A Terminator végül 78 milliót kaszált világszerte, és egy csapásra A-listás rendezővé tette. A folytatás, a Terminátor 2. - Az ítélet napja bevételei már az 500 milliót is meghaladták, azonban ezt követően visszalépett a franchise-tól, így a soron következő három Terminátor-moziból már nem vette ki a részét.