2018.05.16   szerző: hp   hozzászólások: 0

Annyiszor merült már fel a mára kultikussá vált Zombieland folytatása, hogy már nehezen hiszünk a szóbeszédnek, de most úgy tűnik, talán mégiscsak sor kerülhet rá. Akár már jövőre!

BRÉKING: Jövőre jön a Zombieland 2

Jövő hónapban lesz tíz éve, hogy bemutatták a Zombielandet, ezzel együtt pedig tíz éve várjuk a folytatást, melynek lehetősége a pletykák szintjén folyamatosan előkerül. Most azonban maguk az első rész írói, Rhett Reese és Paul Wernick szólaltak meg az ügyben. A páros a Deadpoollal és annak csütörtöktől a mozikba kerülő folytatásával bebiztosította a helyét az élvonalban. A Vulture a Deadpool 2 kapcsán készített interjút Wernickkel, aki egy bedobott egy címlapsztorit érő hírt: a Zombieland 2 az eredeti stábbal már jövőre a mozikba kerülhet.

"Közeledik a Zombieland tízedik évfordulója. Még nem tudjuk, mit kapnak a rajongók az alkalomból, de akár az is lehet, hogy a Zombieland 2-t. Bízunk benne, hogy 2019 elején megkezdhetjük a forgatást, hogy októberben már bemutathassuk, mellesleg az eredeti stábbal" - mondta.

Ezt gyakorlatilag vehetjük hivatalos bejelentésnek, ahogy azt is, hogy Woody HarrelsonEmma Stone, Jesse Eisenberg és  Abigail Breslin, is visszatér a második epizódra, de a nyilatkozat azt is sejteti, hogy ismét Ruben Fleischer foglalhatja el a rendezői széket. Csak győzzük kivárni!

Rhett Reese és Paul Wernick új filmje, a  Deadpool 2 csütörtöktől a mozikban.

86 Deadpool 2  (2018)

akció | kaland | sci-fi

Wade Wilson, azaz Deadpool túlél egy majdnem végzetes kimenetelű ostoba balesetet, ám az is lehet, hogy az egy előre eltervezett támadás volt. Szerencsétlenségben hősünk... több»