Hivatalos: Jön a Zombieland 2

Annyiszor merült már fel a mára kultikussá vált Zombieland folytatása, hogy már nehezen hiszünk a szóbeszédnek, most azonban nem más erősítette meg az értesülést, mint Columbia Pictures elnöke, Sanford Panitch.

Alig egy hónapja volt tíz éve, hogy bemutatták a Zombielandet, ezzel együtt pedig tíz éve várjuk a folytatást, melynek lehetősége a pletykák szintjén folyamatosan előkerül. Májusban az első rész írói, Rhett Reese és Paul Wernick szólaltak meg az ügyben a Deadpool 2 kapcsán a Vulture-nek adott interjújukban, melyben elmondták, hogy akár már jövőre a mozikba kerülhet a Zombieland 2.

"Közeledik a Zombieland tízedik évfordulója. Még nem tudjuk, mit kapnak a rajongók az alkalomból, de akár az is lehet, hogy a Zombieland 2: A második lövés-t. Bízunk benne, hogy 2019 elején megkezdhetjük a forgatást, hogy októberben már bemutathassuk, nem mellesleg az eredeti stábbal" - mondta.

Bár ez nagyon is biztatóan hangzott, a produkció mögött álló stúdió mindennig hallgatott, a THR azonban most tényként közlte, a produkció zöld utat kapott, és az is eldőlt, hogy Woody HarrelsonEmma Stone, Jesse Eisenberg és  Abigail Breslin is visszatér a második epizódra, míg a rendezői széket ismét Ruben Fleischer foglalhatja el. Csak győzzük kivárni!

Zombieland 2: A második lövés várhatóan a jövő év második felében érkezik majd a mozikba.