BRÉKING: Mel Gibson rendezi a Halálos fegyver 5-öt

Mel Gibson megerősítette, hogy ő rendezi Halálos fegyver 5-öt.

A franchise új részének munkálatai vélhetően 2022-ben – 23 évvel az legutóbbi film után – kezdődnek meg.

A napokban egy londoni eseményen a 65 éves Mel Gibson a következőket mondta: „A férfi, aki az összes Halálos fegyver-filmet rendezte, Richard Donner, nagy kaliberű fickó volt. Ő fejlesztette a forgatókönyvet, és elég messzire jutott. És egy napon azt mondta nekem: 'Figyelj kölyök, ha feldobom a talpam, Te meg fogod csinálni.' És azt mondtam: "Fogd már be."

„De valóban elhunyt. És megkért, hogy tegyem meg, de akkor nem szóltam semmit. Elmondta a feleségének, a stúdiónak és a producernek. Szóval én fogom rendezni az ötödik darabot.”

Remélhetőleg Danny Glover visszatér Roger Murtaugh szerepében, bár ezt még nem erősítették meg hivatalosan, és ugyam Mel Gibson visszatérésére mérget vennék, ennek bejelentésére sem került még sor. 

Míg egykor Hollywood egyik legünnepeltebb színésze volt, Mel Gibson karrierje jókora törést szenvedett az antiszemita vádak miatt.

Két bocsánatkérést is kiadott, miután 2006-ban letartóztatták, mert ittasan vezetett, és sértő megjegyzéseket tett a zsidókra.

A 2010-ben kiszivárgott felvételek után még többen fordítottak neki hátat, miután rasszista módon sértegette akkori párját, Okszana Grigorjevát.

Bár azóta számos hollywoodi produkcióban tűnt fel, az igazi megváltást a Halálos fegyver 5 hozhatja el neki.

akció | krimi | thriller

Riggs (Mel Gibson), Murtaugh (Danny Glover) és Cole (Rene Russo) nyomozók visszatérnek, de természetesen nem maradhat el örök segítőjük, a kotnyeles Leo Getz (Joe Pesci) sem.... több»