Bruce Willisszel mindenki gyűlöl együtt dolgozni?

Legalább egyre inkább így áll a helyzet. Stallone szerint Willis lusta és kapzsi (erről itt írtunk bővebben), a közelmúltban kifütyülték, idén év elején pedig kidobták egy boltból, mert nem volt hajlandó maszkot viselni. Most Kevin Smith osztott meg néhány gondolatot a színészről, ami nem vet túl jó fényt az akciószínészre.

Hallottunk már történeteket a 2010-es vígjáték, a Két kopper nehéz forgatásáról, Kevin Smith viszont új, Kevin Smith’s Secret Stash: The Definitive Visual History című könyvében részletesen is beszámolt arról, milyen (rettenetes) is volt együtt dolgozni Bruce Willisszel. 

“A Két kopper egy nagyszerű élmény lehetett volna, ha nem ismertem volna meg az igazi sötétséget Bruce Willisben” - írja. “Szeretek filmet készíteni, de ő egyáltalán nem.”

És ezt az a Smith mondja, aki mindig is Bruce Willis rajongójának vallotta magát, és aki a rongyosra nézte a színész filmjeit, beleéértve a A simlis és a szendát és a Drágán add az életed!-et. 

A színész-rendező egy egész fejezetet szánt arra, hogy megossza az olvasókkal az élményeit, ebben lustának és lelkezelőnek nevezi, és arról is beszámolt, hogy Willis képtelen volt uralkodni az indulatain, és dühében egy lyukat ütött a lakókocsijának mosdójának falába. 

72 Két kopper  (2010)

akció | krimi | thriller | vígjáték

Jimmy és Paul New York-i rendőrpáros, akik rossz hírű Brooklynban végzik elhivatott munkájukat. A bolondos rendőrök "se vele se nélküle" kapcsolata már így is sok baj forrása.... több»