76 21 Híd  (2019)

Közel egy hónapja hunyt el Chadwick Boseman, akit az MCU  Fekete Párducaként ismert meg a szélesebb közönség. Az elmúlt hetekben rengeteg rajongó és hollywoodi sztár rótta le kegyeletét a színész előtt, Sienna Miller egy friss interjúban pedig egy rendkívül tiszteletreméltó történetet mesélt el Bosemanról.

Az Empire magazinnak adott interjúban Miller a 2019-ben megjelent 21 Híd kapcsán említette meg, hogy mit is köszönhetett filmes parternének. A színésznő ugyanis elmondta, hogy igencsak nehezen tudott megegyezni a stúdióval a tiszteletdíját illetően.

“Ez egy egészen nagyköltségvetésű filmnek számított, és én tudtam, hogy mindenki tisztában van Hollywoodban a díjazási egyenlőtlenségekkel, és én egy olyan összeget kértem a munkámért, amelyet a stúdió nem akart megadni. Hezitálni kezdtem, hogy elvállaljam a megbízást, a lányom azonban épp akkoriban kezdte az iskolát, szóval nem volt épp könnyű az az időszak. Mégis azt mondtam, csak akkor vállalom el, ha a megfelelő módon honorálnak, Chadwick pedig felajánlotta a saját fizetésének egy részét, és azt mondta, hogy az az összeg jár nekem a munkámért” - mesélte Miller.

A 21 Hídban Sienna Miller Frankie Burns nevű karaktert alakította, aki az eredeti tervek szerint egy férfi lett volna a történetben, Boseman közbenjárására viszont a színésznőt kasztingolták a szerepre.