Chris Hemsworth (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán, amit Robert Downey Jr. humoros tisztelgéssel ünnepelt, és ha már ott járt, humorosra vette a figurát.

Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Scarlett Johansson és Chris Evans mindannyian humorosan jellemezték Hemsworth-öt. Renner „abszurdan, idegesítően elképesztőnek”, Evans pedig „a második legjobb Chris”-nek nevezte. Mark Ruffalo viccesen megjegyezte, hogy Hemsworth egy „haver a melóból”.

„Minden hozzászólásomat magam írtam, ezért eléggé éleslátóak és briliánsak lesznek” - mondta Downey. „A köpenyen és a kalapácson túl van egy ragályos ausztrál báj. Egy figyelemre méltó emberi lény vagy. Egy legenda. Chris-t egy kicsit ijesztő leírni. Nagyon megfoghatatlan a csinos csomagolás miatt. Azonban, ha jobban megnézzük... odalent... igazi szellemességgel és mély lélekkel rendelkezik, és őszinte örömömre szolgált, hogy megismerhettem.”

Downey a továbbiakban méltatta Hemsworth figyelemre méltó karakterét, és előrevetítette Hemsworth közelgő filmjének, a Furiosa: Történet a Mad Maxből (már a hazai mozikban) a sikerét.

Épp a mai napon írtunk arról, ahogy Chris Hemsworth párás tekintettel gyűrte le a csípős csirkeszárnyakat, miközben interjút adott. A cikkünket és a videót itt találod

akció | kaland | sci-fi | thriller

Amikor a világ véget ér, a fiatal Furiosát (Anya Taylor-Joy) elrabolják szülőhelyéről, és egy nagy motoros horda kezébe kerül, amelyet a hadúr Dementus vezet. A pusztaságon... több»