Chris Hemsworth nemrég a Men's Health magazinban osztotta meg egészségével kapcsolatos meglátásait. 

A Thor sztárja korábban már elárulta, hogy az APOE e4 génnel rendelkezik, ami növeli az Alzheimer-kór kockázatát. Ez a felfedezés arra késztette, hogy prioritásként kezelje az agya egészségét és általános jólétét. 

Hemsworth reméli, hogy azáltal, hogy megosztotta történetét a Határtalanul Chris Hemsworth-szel című műsorában, másokat is motivál majd arra, hogy proaktív intézkedéseket tegyenek az agy egészségének megőrzése érdekében. 

A színész így több odafigyelést és meditációt épít be a rutinjába, különös tekintettel a szaunázásra és a jégfürdőzésre, de a szörfözés is hangsúlyos szerepet tölt be az életében. 

Hangsúlyozza a következetes alvás fontosságát, a tévézés kerülését lefekvés előtt, és az állandósult belső gondolatoktól való elszakadást. 

Hemsworth a fitneszprogramján is változtatott, több kardió- és állóképességi gyakorlatot épített be, miközben csökkentette a súlyzós edzéseket. 

Az életről elmélkedve kifejezte azt a vágyát, hogy jobban jelen legyen, különösen, ahogy a gyermekei cseperedését figyeli, és hangsúlyozta, hogy minden pillanatot meg kell becsülni.

Határtalanul Chris Hemsworth-szel kizárólag a Disney+-on nézhető. Ha lemaradtál volna róla, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Disney+ logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dokumentum | kaland

A hosszabb és egészségesebb élet elérésének más módja: regenerálódás a sérülésekből, az erő maximalizálása, az ellenállóképesség növelése, a test sokkolása, az... több»