Chris Hemsworth és Scarlett Johansson is csatlakozott a Transformers franchise-hoz

A CinemaConról számos nagy hír érkezett ezen a héten. És, hogy mi az egyik legnagyobb? 

A Paramount Transformers franchise-ának legújabb része a Transformers: A fenevadak kora címmel június 9-én kerül a mozikba. A Transformers blockbusterek fénykora óta eltelt egy kis idő, de mivel az új film hamarosan a mozikba kerül, és egy másik is készül, a Paramount nagy reményeket fűz a franchise visszatéréséhez.

Úgy tűnik tehát, hogy a stúdió tervei a franchise-zal csak most kezdődtek. Gregory Ellwood, a The Playlist munkatársa arról számolt be, hogy a Paramount a Transformers One című filmet is tervezi, ami az első animációs Transformers produkció lesz majdnem 40 év után!

A Paramount pedig egy ütős triót sorakoztatott fel a Transformers One szinkronhangjainak élére. Chris Hemsworth, Brian Tyree Henry és Scarlett Johansson fogja megszólaltatni Optimus Prime, Megatron és Elita hangját az animációs előzményfilmben. A film az Autobotok és az Álcák közötti rivalizálás eredetét követi nyomon és azt mutatja be, hogyan vált Optimus Prime és Megatron esküdt ellenségekké.

Emellett Keegan-Michael Key visszatér Bumblebee hangjaként, Jon Hamm pedig Sentinel Prime-ot, míg Laurence Fishburne Alpha Triont alakítja.

A Variety további híreket közöl a Transformers One-ról. A Toy Story 4 rendezője, Josh Cooley fogja rendezni a filmet Andrew Barrer és Gabriel Ferrari forgatókönyve alapján. Steven Spielberg pedig a Transformers One egyik executive producere lesz, Michael Bay és mások mellett.

 A Transformers One 2024. július 19-én kerül a mozikba.

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime (2023.12.15.)

Nem sokkal azután járunk, hogy Űrdongó megérkezett a Földre. A fenevadak korának története ez, amelyben az autobotok és az álcák leszármazottai, azaz a Maximálok és a... több»