Chris Hemsworth minden korábbinál nagyobbra gyúrja ki magát a Hulk Hogan-filmre

A Netflix egyik nagy dobásának ígérkezik a Hulk Hogan életrajzi film. Bár a produkció előkészületeiről egyelőre keveset tudni, az mindenesetre már most biztosra vehető, hogy Chris Hemsworth alakítja majd Hogant.

A hír azonban nem kis port kavart a profi pankráció világában, többen ugyanis fenntartásokkal fogadták Hemsworth beválogatását a címszerepre arra hivatkozva, hogy a színész egyszerűen fizikailag alkalmatlan a karakter megrofmálására.

“Nagy darab fickó, ez tény, és persze szőke is, de láttátok már, hogy nézett ki Hulk a nyolcvanas években. Kétszer akkora volt, mint Thor” - jegyezte meg a hír kapcsán Bryan Alvarez sportkokkentátor.

Úgy tűnik azonban, hogy Hemsworth nem adja alább, a Total Filmsnek adott legfrissebb interjújában pedig határozottan kijelentette, hogy már gőzerővel dolgozik azon, hogy minden eddiginél jobban kigyúrja magát a szerepre.

“Ez a film nagyon szórakoztató projekt lesz, bár sokkal több súlyt kell magamra szednem, mint eddig bármikor korábban” - mondta a színész, aki azt is elárulta ugyan, hogy egyelőre még nem látta a film forgatókönyvét, így a sztorival kapcsolatban sem tudott elhinteni semmit sem.