Azt már a Végjáték lezárása is előrevetítette, hogy Thor története egyáltalán nem zárult még le az MCU-ban, így nem is kellett sokáig várni, hogy a Marvelnél bejelentsék, elkészül a Thor: Szerelem és mennydörgés.

A film számos visszatérő karaktert ígér, köztük Natalie Portmanét, akit a Sötét világ óta nem láthattak Jane Foster szerepében, és bár Portman szintén feltűnt a Végjátékban, lényegében korábban felvett jeleneteket használtak fel a filmhez.

Akinek pedig bejött a Ragnarök, az jó eséllyel a negyedik részt is imádni fogja, hiszen a rendezői széket újra Taika Waititi foglalja majd el, aki egyedi rendezői formanyelvével új életet lehelt a Thor filmekbe.

Collider magazin legfrissebb értesülései szerint pedig Christian Bale is szerepet kaphat a Szerelem és mennydörgésben, Hollywood egyik legkeresettebb színésze ráadásul a főgonoszként bukkanhat majd fel, amely lássuk be, nem túl gyakran fordult elő Bale karrierjében az utóbbi években.

Bár a hírt egyelőre sem a stúdió, sem pedig maga Bale nem erősítette meg, nagy valószínűséggel már nem kell várni arra, hogy mindez hivatalosan is bejelentésre kerüljön. Noha a Thor 4 hivatalos szinopszisa egyelőre még nem ismert, annyi már most tudható, hogy Portman szerepe szerint méltóvá válik majd a Mjolnirre.

A bemutatóra egyelőre azonban még várni kell, hiszen a film várhatóan 2021. november 3-án kerül majd a mozikba.