Chris Hemsworth izmai a Marvelhez méltóak, Christian Bale szerint. Azonban a metódusszínész és Oscar-díjas alkotó úgy döntött, hogy nem jár konditerembe a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmjében alakított Gorr, az istenek mészárosának szerepéhez.

A 48 éves színész azzal magyarázta, hogy nem látta okát annak, hogy kigyúrja magát, mert nem akarta, hogy a fizikumát Hemsworthéhez hasonlítsák. A 38 éves Hemsworth szigorú edzésprogramjáról ismert, amivel méltán érdemelte ki Thor, a mennydörgés istenének szerepét.

"Egyáltalán nincs értelme edzeni, mert nem versenyezhetsz Chrisszel" - mondta Bale a Wrapnek egy nemrég megjelent interjúban a szuperhős-franchise negyedik részével kapcsolatban. Ezzel egy időben ugyanakkor a Batman: Kezdődik! sztárja másfajta átalakulást hajtott végre a főgonosz karakteréhez: fehér és szürke festéket viselt, és leborotválta a fejét.

Taika Waititi rendező úgy segített neki felkészülni a szerepre, hogy Thor-képregényeket adott neki, amelyekben Gorr szerepelt, mondta Bale az interjú során - bevallva, hogy sokkolta az isten öltözéke.

"Röviden megnéztem, és azt mondtam: Ezen a figurán tanga van. Senki sem akarna így látni engem" - meséli Bale - "A képregényekben Gorr őrülten izmos volt. Én pedig épp egy másik film forgatásán dolgoztam, ahol tényleg elég sovány is voltam. Úgyhogy azt mondtam, haver, senki sem akar engem ebben az állapotomban így látni."

Ami az ausztrál színészt illeti, Hemsworth napi nyolcszor étkezett, hogy felkészüljön a szerepre, Luke Zocchival és Bobby Holland Hanton kaszkadőrrel edzett. Ők osztották meg a Page Sixszel, mi kellett ahhoz, hogy a Hajsza a győzelemért sztárja formába lendüljön a Thor: Szerelem és mennydörgés forgatására.

"Chris nagyon, nagyon komolyan veszi, és az a forma, amibe kerül, egy ilyen edzésprogram végére fenomenális" - árulta el Hanton - "Igazi folyamat van, ami a célok eléréséhez szükséges. De azt hiszem, az elmúlt 10 évben sikerült megtalálnunk a módját, hogy ezt optimalizáljuk". Zocchi elmagyarázta, hogy Hemsworth Thor-teste a "következetességnek, a kemény munkának és a megfelelő ételek fogyasztásának" köszönhető.

Nézzétek meg galériánkat, ahol Christian Bale átalakulásait tekinthetjük végig karrierjének kezdeteitől!

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Lehetséges volna, hogy miután sikerült legyőzni Thanost, az őrült titánt, megmenteni a fél univerzumot, a Bosszúállók oszlopos tagja, Thor méltatlanná váljon mindarra, amelyet... több»