Jake Gyllenhaal (galériánkban) nemrég a Howard Stern Show-ban mesélt arról, milyen érzés volt elveszíteni két fontos szerepet a pályafutása során.

Történetesen a Christopher Nolan-féle Batmanről és Baz Luhrmann Moulin Rouge! rendezéséről van, ez utóbbi esetében pedig Heath Ledger és Ewan McGregor is meghallgatásra kerültek.

“Csalódottságot éreztem, amikor nem kaptam meg a szerepet. Heath és én is csalódottak voltunk. De ez Ewan McGregor szerepe” - mondta Gyllenhaal.

“Nolan és Luhrmann dicsőségére legyen mondva, hogy mindkét rendező személyesen hívott fel, hogy elmondja nekem, hogy nem én kaptam meg a szerepet, és azt is megmondták, hogy miért. Ha ilyen messzire eljutsz, akkor van egy igazi legitimitása annak, hogy esetleg megkaphatsz valamit. Azt mondják: 'Láttam benned ezeket az aspektusokat, amelyeket nagyon szerettem volna a szerepben, és amelyek csodálatosak, de végül azért döntöttem így, mert jobban passzol ehhez és ehhez a személyhez’” - tette hozzá a színész.

Gyllenhaal egy korábbi interjúban egyébként azt is megjegyezte, hogy még mindig szívesen eljátszaná Batman szerepét, legújabban ugyanakkor a Prime Video műsorkínálatában megtalálható Országúti diszkóban látható.

akció | thriller

Egy volt UFC-bunyós a megélhetéséért küzd. Miután egy Florida Keys-i roadhouse tulajdonosa rátalál, hogy a kocsijában alszik, kidobóember lesz, és belekeveredik a törvényen... több»