A fináléjához közeledik a Halálos iramban-saga, ám nagyon úgy tűnik, hogy a tizenegyedik felvonással sem kell örökre búcsút inteni a teljes franchise-nak.

Dwayne Johnson karaktere ugyanis önálló filmet kap, amellyel kapcsolatban frissen napvilágot látott néhány izgalmas információ. Luke Hobbs tehát visszatér annak ellenére, hogy Vin Diesell és Johnson között kialakult parázs vita ezt erősen kétségessé tette. Johnson ugyanakkor nem a tizenegyedik részben fog szerepelni, hiszen annak nagy részét már leforgatták, helyette viszont egy önálló projektet kapott, amelyben a Jason Momoa által megformált Dante Reyes karakterével veszi fel a harcot.

A Production Weekly beszámolója szerint a spin-off a Fast & Furious Presents: Hobbs & Reyes címet kapta, ám az továbbra is kérdéses, mikor kerül majd a mozikba, és hogy milyen hatással is lesz majd a fősodor lezárására.

akció | kaland | krimi | misztikus | thriller

SkyShowtime (2023.12.23.)

Számos küldetés után és minden nehézség ellenére Dom Torettónak és családjának sikerült túljárnia az összes eddigi ellenfele eszén, kijátszani minden nehézséget és... több»