Vajon lehet-e egyáltalán bármi rosszat gondolni a Forrest Gumpról? Robert Zemeckis rendezését 13 kategóriában jelölték Oscar-díjra az 1994-es gálán, amelyből hatot haza is vihetett, Tom Hanks pedig alighanem karrierje legjobb alakítását hozta a filmben.

A Forrest Gump története lebilincselő és megindító...ebben talán a legtöbben mind egyet is értünk, ettől függetlenül persze vannak olyan filmrajongók, akik enyhén szólva sem szívlelik produkciót, az ő véleményükből válogattunk össze néhányat:

1. “Nem jut eszembe még most se, hogy ugyan miért néztem bele. Azonnal ki kellett volna kapcsoljam, amint belevágtam. Egyszerűen borzalmas. Jobban jártam volna, ha kihagyom, mert ez minden volt, csak jó film nem.”

2. “Nagyon túlértékelik ezt a filmet. Semmit sem váltott ki belőlem csak az alvást, nem tudom, hogy ez most annak tudható-e be, hogy kb. 1 éve láttam először vagy valami másnak, de az biztos, hogy többet nem nézném meg.”

3. “Túl van lihegve ez a film nagyon,egy teljesen átlag film csak túlmiszticizált az egész.Aki nem látta,vagy nem is érti egyáltalán a filmet az is rámondja hogy úristen de jó volt....”

4. Valahogy már a címe se fogott meg igazán ennek a műnek. Gyanúm nem is volt alaptalan mert egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet semmilyen formában. Ennél sokkal jobbakat is láttam már. Sajnos nagyon nem jött be.”

5. “Nekem az írott mű jobban tetszett. Értem, hogy miért kedveli a nép, a többségnek miért tetszik és miért kapott annyi díjat, és elismerést, de valahogy ez olyan, hogy nem igazán ad semmit. Bárki kitalálhat hihetetlen sztorikat, pont.”

A Forrest Gump 92 százalékos értékelést tudhat magáénak a Mafabon 4210 szavazat alapján, bővebb információt, érdekességet, képeket és előzetest pedig a film adatlapján találtok.