Csalók és horrorok: Ezt a 8 műsort nézi mindenki a Netflixen

Úgy tűnik, az egész világ ki volt éhezve a csalásos sztorikra. Ezeket a Netflix-műsorokat nézte az egész világ az előző héten. 

A tévésorozatok közül Shonda Rhimes limitált sorozata, Az örökösnő álarca mögött ellopta a show-t, és már második hete zsinórban az első helyen áll a Netflix összesített toplistáján. Julia Garner sorozata 195,97 millió megtekintett órával 94 országban került a Top 10-be. 

A Tinder-csaló 34,45 millió megtekintett órával a filmek listájának élén áll, immár harmadik hete. 

A texasi láncfűrészes mészárlás - a horror műfajának egyik legikonikusabb és legrémisztőbb filmjének folytatása - 29,18 millió megtekintett órával a 2. helyen végzett ezen a héten, míg a Zuhanás: A Boeing-ügy című doku a 8. helyen debütált az első héten 7,42 millió megtekintett órával.  

Az angol nyelvű televíziós műsorok között a Vak szerelem 2. évada 58,96 millió megtekintett órával a második helyre lépett előre. 

Eközben a nem angol nyelvű tévéműsorok között a zombik még mindig keményen tartják magukat. Negyedik hete tartja vezető helyét a Mindannyian halottak vagyunk 62,13 millió megtekintett órával. A koreai sorozat pedig továbbra is a világ minden táján tarol a közönség körében, 89 országban szerepel a Top 10-ben. 

A Szerelmi taktikák, egy török romantikus vígjáték, 16,86M megtekintett órával a nem angol nyelvű filmek listájának első helyén végzett. A film világszerte nagy visszhangot keltett a közönség körében, 50 országban szerepelt a Top 10-ben. 

A második helyen 13,3 millió megtekintett órával Az ablakomon át című spanyol romantikus film végzett, amely szintén felkerült a legnépszerűbb filmek listájára. A két héttel ezelőtti premierje óta 81,25 millió megtekintett órával a 3. helyen áll. A rajongók számára jó hír, hogy két folytatás is érkezik.

Idelent listára rendeztük az összes említett címet, melyek mindegyikét a mafabos adatlapokról is elindíthatod a ‘Lejátszás a Netflixen’ mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a streaming szolgáltatónál.

64 Az ablakomon át  (2022)

(17)

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy lány fülig szerelmes a titokzatos szomszédjába, akit csak távolról figyel. Arra a végső következtetésre jut, hogy mindent el kell követnie azért, hogy a fiú szerelmes legyen... több»

akció | dráma | fantasy | horror | sci-fi | thriller

Netflix

Zombivírus kezd terjedni egy iskolában. A diákok mindent megtesznek, hogy túléljenek. több»

romantikus

Netflix

Egy reklámügynök és egy divattervező-blogger nem hisznek már a szerelemben, ezért fogadást kötnek - le kell nyűgözniük egymást és elérni, hogy egyikük beleszeressen a... több»

romantikus

Netflix

Szinglik, akik csak arra vágynak, hogy önmagukért szeressék őket a modern randizás különleges módját választják... több»

dokumentum

Netflix

A tragédiák óta eltelt hónapok vizsgálata, amelyek 2019 márciusában globális pánikot keltettek, miután öt hónapon belül két újabb repülőgép zuhant le, ezzel 346 ember... több»

Rendező: Rory Kennedy

horror | krimi | thriller

Netflix

Csaknem 50 évnyi bujkálást követően a texasi láncfűrészes visszatér, hogy egy csapat tinit terrorizáljon, akik megzavarják békés nyugalmát egy félreeső városkában. több»

74 A Tinder-csaló  (2022)

(15)

dokumentum | krimi

Netflix

Egy csaló a közismert és elterjedt társkereső appot használja arra, hogy nőket hálózzon be, és több millió dollárt kényszerítsen ki belőlük. több»

Rendező: Felicity Morris

dráma

Netflix

Egy újságíró Anna Delvey esetét vizsgálja, aki egy Instagram által híressé vált német örökösnő. Pillanatok alatt belopta magát New York szívébe - majd lelépett a lakosok... több»