Csodát tett a Pókember 3 a mozikban a hétvégén

UPDATE: A film a magyarországi mozikban is kasszát robbantott, és egyetlen hétvége alatt 337 millió forintot termelt, összesen közel 190 ezren váltottak rá jegyet.

A hazai mozikba is megérkezett az év egyik legjobban várt Marvel filmje, a Pókember 3 - Nincs hazaút, amely úgy tűnik, hogy nem is okozott csalódást a rajongóknak.

Jon Watts rendezése számos meglepetést tartogatott, amelyekről egyelőre nem is szeretnénk bővebben írni, helyette viszont mindenkit arra buzdítanak, hogy mielőbb üljön be rá a mozikba!

A Pókember 3 nem mellesleg 94 százalékos értékeléssel büszkélkedhet a Rotten Tomatoes portálon, az előzetesen megjelent kritikák pedig minden idők legjobb Pókember filmjének kiáltották a harmadik "felvonást".

Mindezt a bevételi számok sem hazudtolják meg, az amerikai moziknál ugyanis 253 millió dollárt, nemzetközi szinten pedig 334 millió dollárt hozott a konyhára, így a produkció már most 587 millió dolláros összbevételnél tart a nyitóhétvége után.

A koronavírus-járvány következtében kialakult helyzet miatt ez rekordösszegnek számít, noha a Végjáték történelmi jelentősséggel bíró 357 millió dolláros bevételét nem sikerült megközelíteni, összehasonlításképp a Végtelen háború 257, Az ébredő Erő 247, Az utolsó Jedik pedig 220 millió dollárral nyitott annak idején.

A Tom Holland-féle Pókember kalandjainak azonban úgy tűnik, hogy egyelőre nincs vége, néhány hete ugyanis a Sony vezetője, Amy Pascal jelentette be, hogy további három projektet szeretnének elkészíteni a jövőben.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»