Az elmúlt időszakban a Netflix sorozata, a Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori kapott hideget és meleget is a nézőktől, viszont van itt valami, amiről hosszú évek óta megfeledkeztünk.

Nem véletlenül, hiszen Ford Austin rendezése, a Dahmer vs. Gacy szinte már a teljes ízléstelenség határát súrolja. Ahogy a cím is sejteti, a történet minden idők két legkegyetlenebb gyilkosát hozza össze.

A film története szerint a kormány titkos kísérleteket folytat, hogy létrehozzák a tökéletes katonát, mindehhez pedig Jeffrey Dahmer és John Wayne Gacy DNS-ét használják fel, a gondok pedig akkor kezdődnek, amikor a két gyilkos váratlanul megszökik.

A film főszerepeiben Felissa Rose, a tavaly novemberben elhunyt  Art LaFleur, Bonnie Aarons, Elissa Dowling, Harland Williams, Ethan Phillips, Ford Austin és Randal Malone láthatók. Többet nem is szeretnénk ehhez hozzáfűzni. Csekkoljátok a trailert!

horror | vígjáték

A kormány a hírhedt gyilkosok, Jeffrey Dahmer és John Wayne Gacy DNS-ének felhasználásával próbálja létrehozni a legbrutálisabb gyilkost, de van egy nagy probléma: mindketten... több»