2020.03.20   szerző: csd   hozzászólások: 0

Nem csupán a hétköznapi embereket viseli meg az elmúlt hetek eseményei. Sokan már most önkénter karanténba vonultak, nincsenek ezzel másként a hollywoodi kedvenceink sem, ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy már most sokan nyomasztónak találják a bezártságot.

NA Wonder Woman 1984  (2020)

Mindezek apropóján a sztárok egy igencsak szívmelengető gesztussal kedveskedtek a rajongók számára, Gal Gadot ugyanis elindított egy kisebb mozgalmat, amelyhez számos színész, többek között Natalie Portman, Jamie Dornan, Mark Ruffalo, Amy Adams és Zoë Kravitz is csatlakozott. Természetesen hosszasan sorolhatnánk még a neveket.

De hogy a lényegre térjünk, és hogy eláruljuk pontosan miről is van szó. Annak szándékául, hogy egy kissé feloldjuk magunkban a feszültséget a fenti sztárok közösen elénekelték John Lennon világhírű Imagine című dalát, Gadot pedig közzé is tette a videót instaposztban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

We are in this together, we will get through it together. Let’s imagine together. Sing with us ❤ All love to you, from me and my dear friends. #WeAreOne ....... #KristenWiig #JamieDornan @labrinth @james_marsden @sarahkatesilverman @eddiebenjamin @jimmyfallon @natalieportman @zoeisabellakravitz @siamusic @reallyndacarter @amyadams @leslieodomjr @pascalispunk @chrisodowd @hotpatooties #WillFerrell @markruffalo @norahjones @ashleybenson @kaiagerber @caradelevingne @anniemumolo @princesstagramslam

Gal Gadot (@gal_gadot) által megosztott bejegyzés, Márc 18., 2020, időpont: 4:49 (PDT időzóna szerint)

Gadot következő filmje, a Wonder Woman 1984 az eredeti tervek szerint idén júniusban érkezik a mozikba, egyelőre pedig nem érkezett hivatalos közlemény azzal kapcsolatban, hogy a film premierét sok nagy várományos mellett szintén elhalasztanák.