Darth Vader ott tér vissza, ahol nem is számítottunk rá

Hayden Christensen egy kicsit tovább marad a sötét oldalon, mint számítottunk rá.

Azt már korábban is tudtuk, hogy Hayden Christensen visszatér Darth Vader (más néven Anakin Skywalker) szerepében a Disney+-os Obi-Wan Kenobi-sorozatban, de a rajongók örülhetnek, ugyanis nem csak ebben a szériában láthatják az ikonikus karakter szerepében.

A THR értesülései szerint ugyanis a színész leszerződött az önálló Ahsoka-sorozathoz, melynek főszerepében A mandaloriban is a karaktert alakító Rosario Dawsont láthatjuk majd.

Mivel a történet az 1983-as A Jedi visszatér eseményei után játszódik , amelyben Darth Vader meghal, egyelőre nem világos, hogy Christensen miként tér majd vissza.

Mivel a sorozat jelenleg is fejlesztés alatt áll, a premierdátum hivatalos bejelentésére még várnunk kell. Decemberben mindenesetre érkezik a Star Wars-franchise fejvadászának önálló szériája, Boba Fett könyve, jövőre pedig az Obi-Wan is felkerül a Disney+-ra.

akció | kaland | sci-fi

 Egy önálló sorozat keretein belül tér vissza a Star Wars franchise egyik legközkedveltebb karaktere, Obi-Wan Kenobi, akit ismét Ewan McGregor alakít. több»