2021.10.24   olvasottság: 2419x   szerző: hp   hozzászólások: 0

Hayden Christensen egy kicsit tovább marad a sötét oldalon, mint számítottunk rá.

Darth Vader ott tér vissza, ahol nem is számítottunk rá

Azt már korábban is tudtuk, hogy Hayden Christensen visszatér Darth Vader (más néven Anakin Skywalker) szerepében a Disney+-os Obi-Wan Kenobi-sorozatban, de a rajongók örülhetnek, ugyanis nem csak ebben a szériában láthatják az ikonikus karakter szerepében.

A THR értesülései szerint ugyanis a színész leszerződött az önálló Ahsoka-sorozathoz, melynek főszerepében A mandaloriban is a karaktert alakító Rosario Dawsont láthatjuk majd.

Mivel a történet az 1983-as A Jedi visszatér eseményei után játszódik , amelyben Darth Vader meghal, egyelőre nem világos, hogy Christensen miként tér majd vissza.

Mivel a sorozat jelenleg is fejlesztés alatt áll, a premierdátum hivatalos bejelentésére még várnunk kell. Decemberben mindenesetre érkezik a Star Wars-franchise fejvadászának önálló szériája, The Book of Boba Fett, jövőre pedig az Obi-Wan is felkerül a Disney+-ra.

akció | kaland | sci-fi

 Egy önálló sorozat keretein belül tér vissza a Star Wars franchise egyik legközkedveltebb karaktere, Obi-Wan Kenobi, akit ismét Ewan McGregor alakít. több»