Deadpool az MCU-ban: Naná, hogy Hugh Jackman sem hagyhatta szó nélkül!

Deadpool végre hivatalosan is megmutatta magát az MCU-ban, amely mellett Hugh Jackman sem ment el szó nélkül.

Jackman és Ryan Reynolds gyakorlatilag az X-Men kezdetek: Farkas óta rendszeresen beszólnak egymásnak a közösségi felületeken, az új Deadpool videó pedig újabb frontot nyitott ezen a téren.

Reynolds legújabb filmjét, a Free Guy-t promozóta, amelyhez remek alapot szolgáltatott, hogy három év után ismét magára öltötte a Deadpool szerkót, az pedig már csak hab a tortánt, hogy beültették mellé a Thor: Ragnarökből ismert Korgot, akinek történetesen Taika Waititi kölcsönözte a hangját.

“Vao! 4 perc és 12 másodperc hosszúságú a videó, amely alatt egyszer sem említenek meg engem. Deadpool, működik a terápia!” - írja Jackman az Instagramon.

A Deadpool 3 előkészületei egyébként javában zajlanak már, a premierről egyelőre azonban még nincsenek hivatalos információk, jó hír viszont, hogy nemrégiben maga Kevin Feige adott garanciát arra, hogy a film továbbra is korhatáros maradhat még a Marvel égisze alatt is.

A Free Guy-ra viszont már nem kell sokáig várnunk, hiszen Shawn Levy rendezése augusztus 12-én érkezik a hazai mozikba.

73 Free Guy  (2021)

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

Guy (Ryan Reynolds) egy egyszerű fickó, egyszerű banki állással. Az élete azonban egy pillanat alatt a feje tetejére áll, amikor egy Milly (Jodie Comer) és Keys (JoeKeery) által... több»