Demencia diagnózisa után most először mutatkozott nyilvánosan Bruce Willis

Bruce Willis először sikerült lencsevégre kapni azóta, hogy a családja múlt hónapban közölte a nyilvánossággal, hogy a színésznél frontotemporális demenciát (FTD) diagnosztizáltak.

Willis a tavalyi évben jelentette be visszavonulását a színészettől, miután afáziát állapítottak meg nála. Noha a színész az elmúlt hónapokban nem igazán mutatkozott a nyilvánosság előtt, a családja időnként képeket osztott meg róla a közösségi médiában. 

Ezúttal Santa Monicában látták őt három barátja társaságában kávézni az utcán. A színész kék pulóvert, fekete melegítőnadrágot és gyapjú sapkát viselt. Willis egyébként teljesen a családja támogatását élvezni a betegséggel szemebeni küzdelmében. 

“A családunk azzal szeretni kezdeni, hogy kifejezzük mélységes hálánkat a szeretet, a támogatás és a csodálatos történetek hihetetlen áradatáért, amelyeket mindannyian kaptunk, mióta megosztottuk Bruce eredeti diagnózisát. Sajnos a kommunikációval kapcsolatos kihívások csak az egyik tünete a betegségnek, amellyel Bruce szembesül. Bár ez fájdalmas, megkönnyebbülés, hogy végre egyértelmű diagnózist kaptunk” - írta Willis felesége, Emma Heming, volt felesége, Demi Moore és öt lánya egy közös nyilatkozatban. A Willisről készült felvétel a videóban 0:43-tól látható.