Demi Moore állítólag Bruce Willishez költözött, hogy segítsen egykori férjének

Frissítve: Bruce Willis felesége reagált a tegnap felröppent pletykákra. Billentyűzetet (mobilt?) ragadott, és az Instagramon adott pontos helyzetjelentést: "Csírájában elfojtjuk ezt az ügyet. Ez annyira hülyeség. Kérlek, hagyjátok abba" - írta utalva azokra az értesülésekre, melyek azt állították, hogy Willis korábbi felesége, Demi Moore hozzájuk költözött, hogy segítsen ex-férje ápolásában.

 Demi Moore állítólag beköltözött az ex-férje, Bruce Willis házába, hogy segítsen a demenciával diagnosztizált sztár feleségének az ápolásban.

A színésznő a Radar szerint Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis és két kislányuk mellett segít a Drágán add az életed! sztárjának gondozásában. Willisnél a közelmúltban diagnosztizáltak frontotemporális demenciát, alig egy évvel azután, hogy afáziája miatt bejelentették a visszavonulását.

'Demi beköltözött, és a végsőkig velük marad' - állította egy forrás, megjegyezve, hogy a színésznő a koronavírus-járvány idején is rengeteg időt töltött Bruce-szal és családjával.

'Először senki sem értette a családon kívül, hogy Demi mit keresett az exével és annak új feleségével együtt, de most már érthető' - tették hozzá. 'Demi a család sziklája volt, és eltökélt abban, hogy minden nap, ami Bruce-nak még hátra van a földön, szeretettel teljen' - idézi a  DailyMail. 

Willis felesége a napokban nyilvánosan és határozottan üzent a sajtónak, melyről itt írtunk bővebben.