Demóna 2: A sötétség úrnője - Befutott az első előzetes!

Angelina Jolie négy év kihagyás után visszatér a mozivászonra a soron következő Disney-adaptáció második részében. A Demóna 2: A sötétség úrnője ősszel a hazai mozikban!

A 2014-es Demóna váratlanul nagy sikert aratott a mozikban, ami a számok nyelvén közel 800 millió dolláros összbevételt jelentett. A Csipkerózsika gonosz boszorkányának története meggyőzte a közönséget, de a folytatásra így is öt évet kellett várniuk az első rész rajongóinak.

A történet részleteiről egyelőre nem sokat tudunk, annyi biztos, hogy a sztori továbbra is Demóna és Auróra bonyolult kapcsolatára fókuszál majd, de egy új fenyegetés is kibontakozik a háttérben, mely az egész királyságra pusztulást hozhat.  

A film rendezői székét Joachim Rønning foglalhatta el, míg a főbb szerepeket olyan sztárok játsszák, mint Angelina JolieMichelle PfeifferElle FanningJuno Temple és Chiwetel Ejiofor.

A Disney elég erős iramot diktál a klasszikusainak újraértelmezését illetően. Az idei Dumbó után előbb az Aladdin majd Az oroszlánkirály kerül a moziba, míg a Demóna 2: A sötétség úrnője október 17-től látható idehaza.