2020.01.21   szerző: csd   hozzászólások: 0

A tavaly nyáron mozikba került Volt egyszer egy Hollywoodban bebizonyosodott, hogy Leonardo DiCaprio és Brad Pitt párosa fantasztikusan tud működni a mozivásznon. Nehéz is elképzelni, mivel is lehetne mindezt fokozni, Martin Scorsesenek azonban van némi ötlete.

A legendás rendező legutóbbi filmje, Az Ír hatalmas sikert aratatott az elmúlt hónapok során, Joe Pesci idén Golden Globe jelölést is a magénak tudhatott a legjobb férfi mellékszereplőnek járó kategóriában, Robert De Niro pedig abszolút emlékezeteset alakított a filmben.

Scorsese ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy egyáltalán nem készül vakációzni, hiszen máris nagy erőkkel dolgozik következő filmjén, a Killers of the Flower Moon-on, amely várhatóan 2021-ben kerül majd a mozikban, és amelyben DiCaprio és De Niro is szerepet kap majd.

DeNiro-nak ez lesz a tízedik közös filmje a rendezővel, DiCaprio pedig korábban olyan filmeken dolgozott együtt közösen Scorsesevel, mint a New York bandái és A Wall Street farkasa.

A film eddig ismert hivatalos szinopszisa szerint a legendássá vált Osage gyilkosságok és az FBI megalakulásának történetébe, az 1920-as évekbe kalauzolja a nézőt. A rendező több éven át dolgozott közösen a forgatókönyvön, amelyet Eric Roth jegyez. Maga De Niro pedig várhatóan egy negatív karaktert alakít majd a filmben.