Bár évek teltek el Az Igazság Ligája megjelenése óta, úgy tűnik, hogy a filmen Cyborgot alakító Ray Fisher a mai napig neheztel a film rendezőjére.

A fiatal színész egy Twitter bejegyzésben írt arról, mennyire feszült légkör uralkodott időnként a forgatásokon Joss Whedon miatt. Whedon azután került a projekt élére, hogy Zack Snyder távozott a produkciótól. Már akkoriban hallani lehetett arról, hogy az új rendező és a Warner teljesen átdolgozza Snyder koncepcióját, a mozikba került új változattal pedig enyhén szólva se voltak megelégedve a rajongók.

Fisher ezúttal pedig arról írt, hogy Whedon a munkálatok ideje alatt rendkívül abuzív módon bánt mind a stábbal, mind pedig a színészekkel egyaránt, amely szerinte egyszerűen elfogadhatatlan ebben a szakmában és amatőr húzásnak is számít. A legtöbb esetben pedig az elszámoltathatóságot helyezte előtérbe a szórakoztatás helyett.

Sem Whedon, sem a film producere, Geoff Johns, sem pedig maga a stúdió egyelőre nem reagáltak Fisher szavaira, amelyek eléggé komolynak tűnnek ebben a megvilágításban. A rajongók számára mindenesetre jó hír, hogy a Warnernél a közelmúltban úgy döntöttek, elérhetővé teszik Az Igazság Ligája Snyder-féle változatát, amely várhatóan a következő évben jelenik meg az HBO Max műsorkínálatában.