Dustin Hoffman is benne volt a Star Warsban, ez a videó tartja most lázban az internet népét

Nem először merül fel, hogy Dustin Hoffman szerepelt a Star Warsban, ez az apró információ pedig újra lázban tartja a világot.

A közösségi médiában ugyanis újra keringeni kezdett az Egy új reményből az a rövid jelenet, amelyben az látható, hogy Darth Vader néhány őr társaságában belép Leia Organa cellájában. Sokan a színészt vélig felismerni a háttérben látható egyik őr személyében, aki a fáma szerint eredetileg nem is szerepelt volna a jelenetben, így maga Hoffman kérte meg George Lucast, hogy változtatassanak a felálláson.

A most nagy port kavart videó már valamivel régebbi. Még 2022 augusztusában Brian Monarch tette közzé a TikTok-csatornáján, így az is nyilvánvalóvá vált, hogy ez az elmélet mostanra megdőlt, hiszen a csatorna rendszeresen osztott meg deepfake videókat, így többek között Christopher Walken felbukkant a Forrest Gumpban, Arnold Schwarzenegger pedig a 300 és a Szellemirtók filmbekben.

A színész, aki itt valójában Darth Vader és Leia hercegnő mögötti őrként látható, egyébként Ron Conrad, egyszóval Dustin Hoffman sosem szerepelt a kultikus filmszériában.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Egy messzi-messzi galaxisban egy hercegnő (Carrie Fisher), aki titokban a lázadók egyik fontos alakja, a gonosz és sötét úr, Darth Vader fogságába esik, ám előtte még sikeresen... több»