Az Oscar-díj vörös szőnyegén Dwayne Johnson (galériánkban) elárulta, mit gondol a DC-nél történt változásokról. 

A vezetői átszervezések alaposan keresztülhúzták a színész terveit, hiába küzdött évekig, hogy Black Adam saját filmet kapjon és Henry Cavill is visszatérjen Superman szerepében, a folytatásról le kellett mondania. Johnson viszont úgy látja, ez szokásos fordulat a filmiparban.

Emlékezhetünk, hogy a Dwayne Johnson főszereplésével készült Black Adam stáblista utáni jelenetében Henry Cavillt újra Superman szerepében láthattuk, majd a színész bejelentette, hogy visszatér a DC következő projektjében. A film azonban nem lett kasszasiker, és a DC Films élére James Gunn és Peter Safran került, akiknek saját elképzelésük van az univerzum fejlesztéséről, amiben sem Johnson, sem Cavill nem szerepelnek.

“A Black Adam elkészítése során csak annyit tehettünk, hogy a legjobb formánkat hoztuk, a legjobb munkatársakkal vettük körül magunkat, és a lehető legjobb filmet hoztuk ki" - mondta Dwayne Johnson. "A nézői értékelés kilencven százalék körüli volt. A kritikusok egy kicsit lehúztak minket (...)" - tette hozzá.

“Olyan a helyzet, mint egy focicsapatnál. Az irányító bajnokságot nyer, az edző bajnokságot nyer, aztán jön egy új tulajdonos, és azt mondja: 'Ez nem az én edzőm, ez nem az én irányítóm. Valaki másra voksolok’” - tette hozzá a színész.

A háttérben Gunn és Safran javában dolgozik a DC jövőjén, és néhány nagy bejelentést már meg is tettek, melyekről itt olvashatsz bővebben.

Kíváncsi vagy, melyik lesz Johnson következő filmje? Akkor less bele a cikkünk galériájába!