Dwayne Johnson közel 3 tonnás karácsonyi ajándékkal lepte meg az édesanyját

Dwayne Johnson kétségtelenül ért az ajándékozáshoz, legutóbb az egyik rajongóját sikerült meglepnie egy terepjáróval, ezúttal pedig édesanyjának sikerült kedveskednie.

A Különösen veszélyes bűnözők sztárja a napokban tett közzé egy videót az Instagramon, amelyen két kislányával közösen adják át az igencsak értékes ajándékot édesanyjának, amely nem más, mint vadonatúj Cadillac.

“Ez nagyon jól esett. Ma megleptem édesanyámat egy új autóval karácsonyra. Nagyon megdöbbent. Volt is egy kis sírás” - írja a színész. Johnson egy korábbi interjúban elmondta, hogy különösen ragaszkodó családja női tagjaihoz, saját bevallása szerint mindazt, amit elért igyekszik visszaadni azoknak, akiknek hálás lehet, és hogy az életben adódó problémákat nem értük, hanem sokkal inkább velük együtt szereti megoldani.

Johnson következő filmje, a DC égisze alatt készülő Black Adam egyébként 2022 júliusában érkezik a mozikba, azt megelőzően pedig a szintén 2022 tavaszán debütáló DC Szuperállatok ligája című animációs filmben lesz hallható.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés