Dylan O'Brien balesete miatt áll az Útvesztő 3 forgatása

O'Brien lassabban lábadozik, mint azt korábban remélték.

Bár közel másfél hónapja szenvedett súlyos sérülést Az útvesztő franchise sztárja, Dylan O'Brien, úgy tűnik, a színész lassabban épül fel, mint arra korábban számítottak. A 20th Century Fox ugyanis hivatalosan is megerősítette, hogy határozatlan időre leállítják az Az útvesztő: Halálkúra forgatását. Erre a lépésre azért volt szükség, mert főszereplő lévén O'Briennek a legtöbb jelenetben szerepelnie kéne, azonban a hiánya nem teszi lehetővé a további munkálatokat.

A széria és a színész rajongóinak azonban nem kell aggódniuk. Ugyan a teljes felépülésre még várni kell, O'Brienhez közeli források elmondták, hogy várhatóan néhány hét múlva már tökéletes állapotban lesz.

Wes Ball rendezésében készülő film eredetileg 2017. feburár 17-én debütált volna a mozikban, azonban a sajnálatos események után biztosan számolni kell némi csúszással. A Fox egyelőre nem jelentette be az új premierdátumot.  

#1
Dylan O'Brien

Dylan O'Brien

szül. 1991. 08. 26. (32 éves)
New York, New York, Egyesült Államok
Dylan O’Brien 1991. augusztus 26-án született New Yorkban. Édesapja, Patrick O'Brien, operatőr, édesanyja, Lisa Rhodes, színésznő. Egy lánytestvére van, Julian. Ereiben ír, angol, olasz és spanyol vér csörgedezik. Dylan 12 éves volt, amikor a család Kaliforniába költözött, 2006-ban pedig szülei segítségével YouTube videókat... több»