Eddie Murphy ledobta a hírbombát, amire rajongók milliói vártak!

Ezekben a napokban minden Eddie Murphy rajongó egy film miatt van lázban: az Amerikába jöttem 2 miatt. A színész egyik első nagy sikerfilmjének folytatása kapcsán rengeteg interjút adott az elmúlt időszakban, az egyikben pedig egy olyan projektre is kitért, amit talán még többen várnak már sok-sok éve, mint az Amerikába jöttem 2-t.

Eddie Murphy természetesen a Beverly Hills-i zsaru 4-ről beszélt. A franchise első két epizódja még az akciófilmek hőskorának számító ’80-as években készült el és máig igazi kultfilmnek számítanak. A harmadik részt már a ’90-es évek derekán hozták össze és nem aratott akkora sikert, mint elődei. De azért szerettük, mert Axel Foley abban is nagyot ment.

Ám ennek is már lassan három évtizede, a rajongók pedig eddig hiába is várták, hogy elkészüljön a negyedik rész. Szerencsére pár éve tudni már, hogy Eddie Murphy komolyan dolgozik Axel Foley visszatérésén, de eddig nem sok örömhírrel szolgálhatott. Most viszont megtette!

Az egyik interjúban erre a projektre is rákérdeztek, ő pedig elárulta, hogy immár tíz éve dolgoznak a filmen, de ennyire közel még sosem voltak ahhoz, hogy el is kezdhessék a forgatást. Jelenleg ugyanis a forgatókönyvön dolgoznak, amelyből részletek már el is készültek.

De azt is hozzátette, hogy egészen addig nem vesznek fel egyetlen jelenetet sem, amíg a szkript nem lesz tökéletes. Mert ők csakis Axel Foley-hoz méltó visszatérésben gondolkoznak. Így azt még nem tudta megmondani, hogy mikor kezdődhet el a forgatás, de volt más örömhíre.

A filmet az az Adil El Arbi és Bilall Fallah fogja rendezni, akik a Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúkat is készítették. Ami viszont ennél is fontosabb lehet, hogy az első két Beverly Hills-i zsarut is készítő Jerry Bruckheimer is visszatérhet producerként.

Végül azonban volt egy kevésbé jó híre is. Amikor egy másik milliók által várt projektről, a Hármasikrekről kérdezték, csak annyit mondhatott, hogy még nagyon-nagyon messze vagyunk attól, hogy abból legyen valami.