Eddie Murphy szerepelne a Szomszéd nője mindig zöldebb remake-jében

A The Hollywood Reporter szerint a New Line Cinema szeretné felfrissíteni és új formába önteni egyik nagy klasszikusát, a még egy folytatást is megért A szomszéd nője mindig zöldebb című vígjátékot – és Eddie Murphyt érdekli a dolog.

Az eredeti filmet még 1993-ban vitte sikerre Jack Lemmon és Walter Matthau párosa, akik két öreg, házsártos és egymást természetesen utáló szomszédról szól, akiknek a viszonyán csak ront, hogy a közelbe egy igen csinos asszony költözik.

A pletykák szerint Murphy játszaná az egyik zsémbes öregurat – a másikkal kapcsolatban eddig Samuel L. Jackson neve merült fel, aki korban szintén passzolna Murphyhez.

A Warner Bros. mostanában kifejezetten szeret felmelegíteni, újraformálni és modernizálni régi, sikeres történeteket, és ez Eddie Murphy számára sem új pálya – számtalan régi nagy klasszikus modern feldolgozásában szerepelt már, akár kalandfilmről, akár vígjátékról volt szó.

A filmet Tim Story rendezné, aki eddig olyan produkciókat rakott össze, mint a Pofázunk és végünk-sorozat, a Fantasztikus négyes-filmek és a még készülő Shaft.  A bennfentesek szerint  a produkció teljesen más címet kapna majd, mint az eredeti.