Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Shaft (2019)

Shaft
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
25
Képek
6
Videók

Galéria (25)

Videók (6)

 
Kanyi   2020. 09. 16.

legújabb vélemény

0

Fényévekkel jobb az elődeinnel nem volt rossz otlet h a netflix feléleztette es eselyt adott neki

 
MMcFly2015   2019. 09. 02.

1

19 éve volt a Samuel L. Jackson féle Shaft, ami finoman szólva már akkor is egy olcsó(bb) költségvetésű B-kategóriás akciófilm volt. Nem gondoltam volna, hogy megél egy folytatást, de a Netflixnek köszönhetően elkészült. Sokkal jobban élveztem, mint... több»

 
HercegPeter   2019. 07. 25.

0

Eddig nem is hallottam a korábbi részekről, de ezután egyértelműen pótolni fogom a hiányosságomat. Szerencsére a régi filmek ismerete nélkül is teljes mértékben élvezhető. Tökéletes akcióvígjáték, vicces és izgalmas. Samuel L. Jackson hozza a neki le... több»

 
ZozArt89   2019. 07. 22.

0
Poénkodós, fejbelövős szerintem.

Majdnem 20 év telt el az előző Shaft film óta. Akkoriban még nem voltam ekkora film rajongó így hát az a mű el is kerülte a figyelmemet így ezután a rész után tudtam pótolni. A 2019-es verzió erősen vígjáték kategória abból is szerintem a szórakoztatóbb fajta ami ezt az akció filmet tökéletesen feldobja és felfrissíti a kategóriát. Túlzásokból sem volt hiány ugyanis mint a mesékben itt sem fogyott senkinek a muníciója bármennyi darálást is láttunk. Bár ezt én betudtam a film humoros oldalának. A párbeszédek nem épp a legszofisztikáltabb nyelvezetű de valahol jól állt neki és engem szórakoztatott. Nem mondanám, hogy mozivászonra készült volna semmint inkább egy nagyon kellemes tévés filmnek. Ez persze egyáltalán nem probléma és nem rontja az élményt. Akik látták az előző filmeket még a nosztalgia vonatra is felülhetnek hiszen feltűnik a filmben Richard Roundtree is Shaft édesapja. A sztorija eléggé egyszerű mint a faék, a család szétment, fia teljesen szabályos kis életet próbál élni de egy nemvárt haláleset miatt felkeresi édesapját, hogy segítsen neki. Összefoglalva az idei Shaft egy nagyon laza és nagyon szórakoztató kikapcsolódós akció-vígjáték lett ami nem akar túl nagyra törni. Így ezt a filmet egy percre se kell komolyan venni viszont Samuel L. Jackson kedvelőnek kötelező darab.

 
iq.csabi   2020. 01. 11.

0

Egy jó akciófilm. Rosszat nem igazán lehet rá mondani. Nincs egy nagy története, de ami kell egy jó filmhez megvan. Egyszerű, de nagyszerű!

 
Marcsitesója   2019. 07. 09.

0
Most tényleg nevettem

Ha eltekintünk a történet kliséitől, meglepően kellemes vígjátékot kapunk. Sok poén van a helyén, Samuel L. Jackson még 70 évesen is hihető akcióhős.

 
Pisti801227   2019. 06. 30.

0
A múlttal nem szabad Shaftelni

Shaft neve bizonyos körökben nagyon ismerősen cseng, mások, mint jómagam is, csak a 2000-es évek elején találkoztak vele először, mikor moziban volt szerencsém megnézni jobb híján az akkor még újnak számító változatot. Nem mondom, hogy nem tetszett, ... teljes kritika»

 
A Shaft 2019-es folytatása egy könnyed, délutáni akció-vígjátéknak felel meg, ami nem véletlenül „csupán” a Netflix forgalmazásában látott napvilágot. több»