Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

A szomszéd nője mindig zöldebb (1993)

Grumpy Old Men
Filmadatlap
 
15
Szereplők
29
Vélemények
12
Képek
4
Videók

Galéria (12)

Walter Matthau
Jack Lemmon
Jack Lemmon
Walter Matthau
Walter Matthau
Jack Lemmon
Jack Lemmon
Walter Matthau
Walter Matthau
Jack Lemmon
Jack Lemmon
Walter Matthau

Videók (4)

 
JRD   2022. 05. 11.

legújabb vélemény

1
Lemmon és Matthau megmutatta

hogy milyen egy igazi vígjáték. A nagy páros több filmben is együtt játszott, legendás barátság fűzte őket egymáshoz. Mély, őszinte barátságuk valahogy mindig átsugárzott a vászonra, még akkor is, amikor két zsémbes, egymással rivalizáló öregembert játszottak. Egy édes, szerethető, cuki humorral átitatott vígjáték. Mindenképpen érdemes megnézni. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Artemisia   2020. 12. 26.

7
Akinek ilyen barátja van, annak nincs szüksége ellenségre

Mint egy 30 éve már, hogy Jack Lemmon és Walter Matthau párosa megmutatta nekünk, hogyan komédiáznak a legnagyobbak. Örökzöld, megunhatatlan gyöngyszem Hollywood régimódi, nívós vígjátékainak utolsó felvonásából, valamint az akkor élő utolsó nagy ör... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 26.

1

Csúcsmozi,szuperszereplőkkel,ennyit írhatnék amúgy szerényen.Minden pillanatát élvezem,kikapcsol,és leköt,tizedszer,és századszor is !Kötelező,és erősen ajánlott !!!

 
Puncs   2019. 03. 11.

2

Megunhatatlan, nagyon jó kis vígjáték. Ez az a film, amit akárhányszor meg tudod nézni az ember akkor sem unja. Nem is tudom hányszor láttam már. Jack és Walther nagyon jó párost alkotnak együtt. Nekem Gustavson nagypapa a kedvencem. A poénjai örökzöldek.

 
HercegPeter   2016. 12. 07.

2

Minden idők egyik, ha nem a legjobb vígjátéka.Egyszerűen frenetikus, amit ez a két ember produkált. Százszor láttam már, de minden egyes alkalommal szétröhögöm magam. Hihetetlen jó volt ez a páros. Nem csak ebben a filmjükben, hanem a Furcsa párban i... több»

 
indingo   2018. 12. 24.

1

Remek vígjáték egy remek párossal a középpontban, amely örökre összeforrt a nevükkel. Kedvelhető a humora és a történetbe se lehet belekötni.

 
Deku   2017. 07. 10.

1

Itt számomra Jack Lemmon egy főnyeremény volt, totálisan eltalálták azt amitől humoros lesz a fim. Kedvencem volt és marad is ez az film. A sztori erős szerintem legalábbis kikezdhetetlen. Nekem nagyon bejött.

A film összbevétele 70 172 621 dollár volt (imdb.com).

 

Az Amerikai Filmintézet a Top 100 legviccesebb amerikai film közé sorolta.

(Thibo84 )
 

Burgess Meredith karaktere 94 éves ebben a filmben. Valójában 85 éves volt a forgatáskor, és csak 17 évvel idősebb, mint Jack Lemmon, aki a fiát alakítja.

(Thibo84 )
 

Mikor a fürdőkádas jelenetet vették fel Walter Matthauval, közvetlenül a kamerába az alábbit mondta: "Ha tudtam volna, hogy egy meztelen jelenet lesz, további egy millió dollárt kértem volna". A stáb ezt nagyon viccesnek találta, és a stáblista végére bevágták.

(Thibo84 )
 

Jack Lemmon és Walter Matthau minden bizonnyal legismertebb közös alkotása a Szomszéd nője mindig zöldebb. A két címszereplő – folyamatos és tökélyre vitt civódásával és egymás folytonos szívatásával – végleg beírta magát a filmtörténelembe.

(SzFa)
 

Életük során a magánéletben is jó barátságot ápoló Jack Lemmon és Walter Matthau hatodik közös filmje a 10-ből.

(rbernadett)