Egy autójával hóban rekedt családtagjának igyekezett segíteni Jeremy Renner, amikor vasárnap balesetet szenvedett a hókotrójával.

Mindezt a Washoe megyei seriff hivatala közölte a nyilvánossággal. “Vizsgálataink alapján Renner úr személygépkocsija, amelyet egy családtag vezetett, elakadt a hóban az otthona közelében. Miután sikeresen kivontatta személygépkocsiját az elakadt helyéről, Renner úr kiszállt a PistenBullyból, hogy beszéljen családtagjával. Ekkor megfigyelték, hogy a PistenBully gurulni kezdett. A guruló PistenBully megállítása érdekében Renner úr megpróbált visszaszállni a PistenBully vezetőülésébe. Vizsgálatunk alapján Mr. Rennert ekkor elgázolta a jármű. Vizsgálatunk alapján Mr. Rennert ekkor elgázolja a PistenBully. Egy szemtanú részletezte, hogy látta, amint Renner úr beszáll a PistenBullyba, és nem látta többé, amíg a PistenBully meg nem állt egy hókupacban a kocsifelhajtója előtt” - olvasható a közleményben.

“Nem gyanakszunk semmilyen bűncselekményre. Úgy gondoljuk, hogy ez egy tragikus baleset volt” - tette hozzá a hivatal, majd azt is megerősítették, hogy nem merült fel annak gyanúja, hogy bárki is ittas állapotban lett volna a baleset idején.

Időközben maga Jeremy Renner is bejelentkezett az Instagramon egy fotóval: "Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Most túlságosan össze vagyok zavarodva ahhoz, hogy gépeljek. De sok szeretetet küldök mindannyiótoknak” - írja a színész.

A színészt az elmúlt napokban kétszer is megműtötték, miután tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett. A történtekkel kapcsolatban korábban ITT és ITT írtuk.

 

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeremy Renner (@jeremyrenner) által megosztott bejegyzés