Újabb részletek derültek ki Jeremy Renner balesetéről.

A korábbi értesülések alapján a Marvel sztárját helikopterrel kellett kórházba szállítani, miután hóeltakarítás közben balesetet szenvedett, a hírek szerint a színész állapota súlyos, ugyanakkor stabilnak mondható.

“Megerősíthetjük, hogy Jeremy kritikus, de stabil állapotban van sérüléseivel, melyeket az időjárással kapcsolatos balesetben szenvedett el, miközben a havat igyekezett eltakarítani a mai nap folyamán. A családja vele van, és kiváló ellátásban részesül” - írta Renner ügynök a THR magazinnak.

A szemtanúk elmondása szerint a Jeremy Renner lába egy Snowcat típusú hóeke alá került munkavégzés közben, amelynek következtében a színész komolyan megsérült, majd pedig rengeteg vért is vesztett. 

A színész segítségére elsőként egyik szomszédja sietett, aki orvosként el elsősegélyt tudott nyújtani Renner számára. Az illető érszorítót alkalmazott a mentők kiérkezéséig. A TMZ magazin megtudta, hogy a színész lábával együtt más testrészre is megsérült.

A további értesülések szerint a hatóságok foglalkoznak az esettel, mivel a Renner birtokában lévő hóekének több olyan biztonsági felszereléssel kell rendelkeznie, amelynek célja az ilyen balesetek megelőzése.