Margot Robbie megosztott néhány intim kulisszatitkot A Wall Street farkasa forgatásán töltött idejéről, és hidd el, ha azt mondjuk: Az állad.Le.Fog.Esni.

Az ausztrál sztár az új filmjéről, a Babylonról beszélt, amelyben néhány különösen pikáns jelenetben vesz részt. A 32 éves színésznő elmondta, hogy jól érezte magát az említett jelenetek forgatásán, és kifejtette: "Az ember nagyon gyorsan érzéketlenné válik", majd elmesélt egy anekdotát A Wall Street farkasa forgatásáról (Leonardo DiCaprio oldalán), ahol szintén részt vett néhány nagyon intim pillanatban.  

Kedden a Babylon című film sajtóközvetítése során Margot megemlítette, hogy a 2013-as A Wall Street farkasa forgatásán volt egy szoba, amelyet teljes egészében a "nemi szervek parókáinak" szántak.

A Fitzy és Wippa podcastben a sztár így nyilatkozott: "Vannak olyan dolgok, amiket merkinek hívnak, ami olyan, mint egy paróka és a nemi szervekre való. Emlékszem, hogy A Wall Street farkasa forgatásán egy egész merkin-szoba volt. Gondolom, az emberek bementek, és kiválasztottak egyet. Lenyűgöző volt."

Az egyik műsorvezető megjegyzésére reagált, aki elmondta, hogy hallottak egy pletykát, miszerint egyes korabeli szerepekhez különösen nehéz olyan női színészeket találni, akiknek elegendő szeméremszőrzetük van.

"Amikor egy történelmi darabról van szó, azt hallottam, hogy sokszor elég nehéz igazi mellekkel és szeméremszőrzettel rendelkező nőket találni" - jegyezték meg a műsorvezetők.

Mindez azután történt, hogy Jean Smart megosztott egy kis belsős betekintést a Babylon egyik legdurvább jelenetébe, és elárulta, hogy néhány statiszta túl messzire ment, és el kellett távolítani őket a forgatásról.

A Babylon az 1920-as és 1930-as évek Hollywoodjában a némafilmekről a hangosfilmekre való traumatikus átállásról szól, és a film nyitójelenetében szemléletes szex, drogok és jazz is szerepel.

A különösen nehéz, de emlékezetes pillanatokról Jean a következőket mondta a Metro.co.uk-nak: "Először is, egyszerűen lenyűgöztek Damien Chazelle végtelenül hosszú felvételei ezen a partin, és a mesés statiszták, akik hajlandóak voltak mindent elengedni, és nap mint nap megjelentek, teljesen gátlástalanul. Azt gondoltam: "Isten áldja meg őket!", mert ez kemény munka, és nem sok dicsőséget kapunk érte - bár úgy tűnt, jól érzik magukat."

Majd hozzátette: "Úgy tűnik, volt néhány statiszta, aki be volt tépve, vagy teljesítményfokozót hozott magával, akiket udvariasan meg kellett kérni, hogy menjenek haza!". De a legtöbbjük totál profi volt, és egyszerűen lenyűgöztek."

63 Babylon  (2022)

dráma | történelmi | vígjáték

SkyShowtime (2023.07.06.)

Damien Chazelle legújabb alkotása, amely az első hangosfilmek megjelenésének pezsgő korszakát tárja fel. Ez az az időszak, amely alapjaiban változtatta meg a teljes filmipart.... több»