Egy nap alatt 34,3 millióan nézték meg az Bosszúállók: Ultron kora előzetesétA kép forrása: Photo © Walt Disney Studios Motion Pictures

24 óra alatt rekordszámú netező tekintette meg a Bosszúállók: Ultron kora új előzetesét. A korábbi rekordot egy szintén Marvel-produkció, a Robert Downey Jr. nevével fémjelzett Vasember 3 tartotta a maga 20 milliós nézettségével. A stúdió legújabb filmjének előzetese még kedden szivárgott ki az internetre, melyre a Disney gyorsan reagált, és hivatalosan is közzétették az eredetileg csak október 28-ra tervezett trailert és a film új poszterét. A Joss Whedon rendezésében készülő folytatásban visszatér Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Mark Ruffalo (Hulk), Robert Downey Jr. (Vasember), Chris Hemsworth (Thor), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Jeremy Renner (Sólyomszem) és Chris Evans (Amerika kapitány) is. Rajtuk kívül két új szereplővel bővül a franchise. Scarlet Witch/Skarlát Boszorkány szerepében Elizabeth Olsent,  Quicksilver/Higanyszál szerepében pedig Aaron Taylor-Johnsont láthatjuk majd, mind a ketten Magneto gyermekei.  A főgonosz, Ultron hangját James Spader kölcsönzi.

 A következő exkluzív előzetes november 4-én várható az ABC futó, szintén a Marvel-univerzumában játszódó SHIELD epizódja után. A film 2015. május 1-én debütál a mozikban.