Két hónap múlva végre a mozikban a kultikus sci-fi folytatása!

Nem túlzás, zseniális kedvcsinálót kapott a Szárnyas fejvadász folytatása (Blade Runner 2049). A TV-spotban természetesen feltűnik Harrison Ford és Ryan Gosling is, és végre a sztoriból is megtudhatunk egyet s mást.

A történet szerint harminc évvel a Szárnyas fejvadász eseményei után K nyomozó egy rég eltemetett titokra bukkan, mely káoszba taszíthat mindent, ami a társadalomban még megmaradt. Nyomozása során rábukkan Deckardra, aki három évtizede nyom nélkül eltűnt.

Denis Villeneuve (Sicario - A bérgyilkos)  rendezésében készülő film főbb szerepeiben az említetteken kívül olyan színészeket láthatunk majd, mint Robin Wright és Jared Leto, míg a forgatókönyvet az első részt is jegyző Hampton Fancher és Michael Green szerzik.

Szárnyas fejvadász 2 2017. október 6-án debütál a mozikban.

Ha még többre vagy kíváncsi, ide kattintva látogass el a film adatlapjára, ahol számos további videóval, képekkel, poszterekkel, információkkal és érdekességekkel várunk, melyekből azt is megtudhatod, hogy a Szárnyas fejvadász melyik színésze keltett botrányt azok után, hogy nem válogatták be a folytatás stábjába.