'Életem legrosszabb élménye': Ben Affleck nem akar többé a DC-nek dolgozni

Úgy tűnik, hogy szinte már örökös kérdés marad a DC-rajongók körében, hogy Ben Affleck visszatér-e még valaha Batman szerepében, amelyre ezúttal maga a színész adott választ.

Noha Affleck egész biztosan szerepelni fog az idén debütáló Flash filmben, a The Hollywood Reporternek adott interjújában beszélt a korábbi tapasztalatairól. Tavaly decemberben Ben Affleck és James Gunn közösen tárgyaltak a Batman jövőjéről. Ha nem is szivárgott ki semmi arról, hogy Ben Affleck visszatérne a Sötét Lovag szerepében a jövőbeni filmekben, a színész és rendező a DC Studios főnöke szerint érdeklődött egy DC-film rendezése iránt.

“Tegnap találkoztunk Bennel, pontosan azért, mert szeretne egy DC-filmet készíteni, és mi is azt akarjuk, hogy megcsinálja, csak meg kell találnunk a megfelelő projektet” - mondta Gunn.

Úgy tűnik, hogy Affleck viszont cáfolni kívánja mindezt. “Nem rendezek semmit James Gunn DC-jének. Egyáltalán nem. Semmi bajom James Gunnnal. Ő egy kedves srác, valószínűleg jó munkát fog végezni. Csak nem szeretnék úgy bemenni, hogy úgy kelljen rendeznem, ahogy ők teszik. Ez nem érdekel” - mondta a színész.

Affleck ezután rátért Zack Snyder Justice League-jénél szerzett tapasztalataira, és azt mondta, hogy annak ellenére, hogy a film magasan szerepel az IMDB-n (ez a legmagasabbra értékelt filmje), a játékfilm forgatása "élete legrosszabb élménye" volt.

“Ez volt életem legrosszabb élménye egy olyan szakmában, ami tele van sz@r tapasztalatokkal. Összetört a szívem. Nehéz volt. És túl sokat kezdtem inni. Visszamentem a londoni szállodába, és azt gondoltam: ‘Nem ezt az életet akarom. A gyerekeim nincsenek itt. Szerencsétlen vagyok’”- mondta Affleck.

“Munkába akarsz menni, és valami érdekes dolgot találni, amibe kapaszkodhatsz, ahelyett, hogy gumiruhát viselnél. Egyáltalán nem akarok lekezelő lenni, de eljutottam egy olyan pontra, amikor már nem találtam ezt kreatívan kielégítőnek” - tette hozzá a színész.

“Ezek a történetek számomra kissé ismétlődővé és érdektelenné váltak. Végre rájöttem, hogyan kell Batmant játszani, és ezt a Flashben értem el” - jegyezte meg Affleck. A Flash júniusban érkezik a hazai mozikba.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Ugyan miért csak ezt az egy univerzumot mentenéd meg, ha képes vagy arra, hogy bármilyeket megmentsd? Barry Allen úgy tűnik, magára maradt a Föld védelmében, amelyet a káosz ural.... több»