Elhunyt a Gyilkos sorok sztárja, Ron Masak

86 éves korában elhunyt Ron Masak színész.

Masak alakította Mort Metzger seriff szerepét a Gyilkos sorok című sorozatban, amelynek főszereplője, Angela Lansbury nem sokkal korábban, 96 éves korában hunyt el. Ron Masak a Chicago City College-on végezte tanulmányait, pályafutása során pedig közel 122 produkcióban szerepelt.

Első alakítása az 1957-ben debütált The Spade Cooley Show című sorozatban látható. A későbbiekben olyan nagysikerű szériákban szerepelt, mint a The Twilight Zone, A balfácán, a Tora! Tora! Tora!, a Columbo, az 1975-ös Wonder Woman sorozat, a Magnum, a már említett Gyilkos sorok, illetve a Döglött akták.

Mindemellett a Vlasic savanyúságok gyártója és a Rice-A-Roni reklámarcaként ismerte őt a szélesebb nézőközönség. Pályafutása során számos színpadi darabban és musicalben is fellépett.

Ron Masakot hat gyermeke és felesége, Kay gyászolják. Nyugodjon békében!

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#1
Ron Masak

Ron Masak

szül. 1936. 07. 01. - elhunyt 2022. 10. 20.
Chicago, Illinois, Egyesült Államok
Ron Masak Chicagoban született Illionis államban 1936. július 1-jén. Apja Floyd L. Masak zenész, anyja Mildred Masak. A Chicago City College-ben tanult. 1961-ben feleségül vette Kay Knebes-t, akivel 3 gyermekük született Kathryn, Mike és Deborah és a mai napig egy párt alkotnak.  Filmes karrierjét a The Twilight Zone egy részében... több»