Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77

Tora! Tora! Tora! (1970)

Tora! Tora! Tora!
Filmadatlap
 
36
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
Videók
 
Deku   2017. 10. 16.

legújabb vélemény

Ez aztán borzalmas lett, akkora mélyrepülést tartott a film, hogy rossz volt nézni. Ettől a filmtől bizony én nem voltam odáig, sőt nem hogy odáig nem voltam de egyenesen nem kedveltem. Az eleje egész nézhető viszont még azt a keveset is elveszi az első fél óra után.

 
stif   2016. 09. 11.

Én elhiszem hogy ez egy fontos film, de szerintem attól még nem kellett volna ennyire elnyújtani. Mindenesetre néhol rendkívül vontatott. Másrészt nagyon jól fel van építve, annak ellenére is, hogy néhol unalmasak a párbeszédek, vagy épp a jelenetek, de bármennyire is morbid, a végére eléggé pörgős lesz.


 
miki   2016. 05. 06.

Az egyik kedvenc háborús filmem. Szerintem mélységesen elgondolkodtató, megmutatja a háborúnak azon részeit, amiket szerencsére nincs lehetőségünk megtapasztalni. Én amondó vagyok, hogy ezt a filmet mindenkinek látnia kéne egyszer.

 
Sziszi   2015. 03. 09.

Akit egy kicsit és érdekel a történelem, annak látnia kell ezt a filmet, megdöbbentő és lebilincselő! Meglehetősen hűen és naturalisztikusan tárja elénk a Japán Pearl harbour-i támadást.

A film összbevétele 29 548 291 dollár volt (imdb.com).

 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 War Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Háborús film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
 
Hol volt a légvédelem? Elaludt a titkosszolgálat? Hogyan tudtak a japán gépek észrevétlenül behatolni Pearl Harbor légterébe és hatalmas pusztítást rendezni? Ki a felelős ezekért a hibákért? Ezekre a kérdésekre keresi a választ ez a nem mostanában készült kiváló film... több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.