Elhunyt a Hawaii Five-0 és a Forrest Gump színésze, Al Harrington

A klasszikus sorozatban és annak rebootjában is játszó Al Harrington 85 éves volt.

Elhunyt a Hawaii Five-0 színésze, Al Harrington, aki Ben Kokua nyomozót alakította a kultikus sorozatban. A halálhírt a családtagok is megerősítették. Harringtont a közelmúltban kellett kórházba szállítani, miután agyvérzést kapott, írja a Honolulu Star-Advertiser.

A színész a Hawaii Five-0 CBS-en futó rebootjában is játszott, mely 2011-től 2018-ig volt műsoron.

Harrington Tausau Ta’a néven látta meg a napvilágot 1935. december 12-én. Három éves koráig a nagymamája nevelte. Mostohaapját, Roy Harringtont valódi apjaként szerette, ezért vette fel a vezetéknevét.

1972-ben csatlakozott a Hawaii Five-0 szereplőgárdájához, mely meghozta számára a széleskörű ismertséget, majd három évvel később kiszállt a szériából.

Karrierje során számtalan kultikus televíziós sorozatban tűnt fel, beleértve a Charlie angyalait és a Magnumot, de láthattuk a Tom Hanks főszereplésével forgatott Forrest Gumpban is.

2018-ban a Hawaii Művészeti Akadémia életműdíjával tüntették ki. 

A rajongók és a szakma mellett felesége, Rosa, fiai Alema és Tau, lányai, Summer és Cassi Harington Palmer valamint unokái gyászolják.

Nyugodjék békében!

#1
Al Harrington

Al Harrington

szül. 1935. 12. 12. - elhunyt 2021. 09. 21.
Pago Pago, Amerikai Szamoa
Harrington Tausau Ta’a néven látta meg a napvilágot 1935. december 12-én. Három éves koráig a nagymamája nevelte. Mostohaapját, Roy Harringtont valódi apjaként szerette, ezért vette fel a vezetéknevét. 1972-ben csatlakozott a Hawaii Five-0 szereplőgárdájához, mely meghozta számára a széleskörű ismertséget, majd három évvel... több»