82 éves korában elhunyt Ryan O'Neal színész.

Halálát fia, Patrick O'Neal közölte a nyilvánossággal a közösségi médiában, amelynek pontos okát egyelőre nem részletezték, az viszont köztudott volt, hogy a színész évek óta különböző egészségügyi problémákkal küzdött, 2001-ben leukémiával diagnosztizálták, 2012-ben pedig prosztatarákot állapítottak meg nála.

“Ez a legnehezebb dolog, amit valaha is el kellett mondanom, de itt van. Édesapám ma békésen hunyt el, szerető csapatával az oldalán, akik támogatták és szerették őt, ahogy ő is minket” - olvasható közleményben.

“Nagy fájdalmat érzek apám halála miatt. Ő jelentette számomra a világot. Nagyon szerettem őt, és tudom, hogy ő is szeretett engem. Örökké hiányozni fog, és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen jó viszonyban ért véget a kapcsolatunk” - nyilatkozta lánya, Tatum O'Neal, Oscar-díjas színésznő a People magazinnak.

Ryan O’Neal olyan nagysikerű produkciókban szerepelt pályafutása során, mint a Love Story, A híd túl messze van, Papírhold és a The Virginian. Számos vígjátékban vállalt szerepe után karrierjében mégis Stanley Kubrick kultikus rendezésében, a Barry Lyndon való megjelenése jelentette számára a fordulópontot.

További ismert alakításai a 90210, a Dr. Csont és a Született feleségek című sorozatokban láthatók. A színészt gyermekei gyászolják.

Nyugodjon békében!

Hírességek, akiket 2023-ban veszített el a világ