Élőben szólt vissza Jimmy Kimmel az Oscar-gálán Donald Trumpnak (videó)

Alig néhány perccel az idei Oscar-gála lezárása előtt az est házigazdája, Jimmy Kimmel még időt szánt arra, hogy felolvassa az est folyamán nyújtott teljesítményének értékelését, amely nem mástól, mint Donald Trumptól érkezett. A videót a fenti galériánkban tudjátok megtekinteni.

“Volt-e valaha rosszabb házigazda, mint Jimmy Kimmel az Oscar-gálán. A nyitóbeszéde egy átlagosnál kevésbé átlagos ember benyomását keltette, aki túlságosan is próbál olyasvalami lenni, ami ő valójában nem, és soha nem is lehet. Szabaduljatok meg Kimmeltől, és talán cseréljétek le egy másik kimosott, de olcsó ABC ‘tehetségre’, George Slopanopoulosra. Ő mindenkit nagyobbnak, erősebbnek és elbűvölőbbnek mutatna a színpadon” - írta Trump a közösségi médiában.

Az Egyesült Államok volt elnöke mindemellett a gálaestet “egy nagyon rossz, politikailag korrekt műsornak” nevezete, amely mindemellett “unalmas, vontatott és igazságtalan” volt. Ezek után Kimmel válasza sem váratott magára, a műsorvezető csupán annyit mondott: “Köszönöm, Trump elnök úr, hogy velünk tartott ebben a kései órában. Ilyenkor már nem kellett volna, hogy visszakísérjék a zárkájába?”

A díjátadó folyamán ugyanakkor politikai üzenetek helyett a köszönőbeszédekben főként a globális problémákra, háborús konfliktusokra helyeződött a hangsúly, köztük az ukrajnai és az Izrael és a Hamász közötti háborúra, mindemellett sok került egy tisztelgésre is a tavalyi dokumentumfilm-győztes Navalnij témája előtt is.